Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (2.74 secunde)
Testul Rorschach, cunoscut si sub denumirea de "psihodiagnostic", reprezinta o interpretare libera a unei imagini asimetrice, fiind folosit pentru alcatuirea profilului personalitatii pacientului.
La standul acestora, gasiti crucifixuri din lemn - la 25 RON, 35 RON si 60 RON, crucifixuri pictate cu grau, hrana principala a sufletului, figurine din lemn pictate, "globuri" facute din lana, icoane pe sticla, cu imagini religioase si icoane cu imagini care reprezinta Craciunul.
"In acest caz, este necesara retragerea mea din joc, pentru a scuti noua echipa de prezenta mea, precum si de acel 'paternalism', reclamat recent de presedintele executiv Adrian Nastase", a adaugat Ion Iliescu.
De la declaratia ca este de acord cu casatoriile intre homosexuali, Traian Basescu muta tirul direct spre Adrian Nastase, ca sa contracareze atacurile indreptate de PSD impotriva sa pe aceasta tema.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Ideea a fost imbratisata pe loc de Adrian Nastase, care a avut chiar si viziunea unui exod al pedistilor catre PSD.
Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si-au inceput campania pentru turul doi cu atacuri de la distanta. Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Maghiarii mai poftesc insa functii importante si in zonele economice, infrastructurii si integrarii ceea ce, adaugat la pretentiile PUR, te face sa te intrebi cu ce oare mai ramane PSD. Cu sefia Guvernului, vor raspunde grabnic optimistii.
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Concomitent cu declaratiile oficiale, barfele din interior au sustinut ca, in realitate, liderii centrali au tatonat, fiecare, pozitionarea colegilor incercand astfel sa identifice cat mai exact taberele si echipele.
Desi se stie deja ca scrutinul va avea loc in aprilie - deci peste numai doua luni - partidele , cu exceptia PNL, nu s-au grabit sa-si nominalizeze candidatii. ... Spre deosebire de aliatii "D.A.”-isti, pesedistii se confrunta cu o problema mult mai complexa.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, crede ca promovarea lui Cozmin Gusa ca secretar general al PSD nu a fost o idee rea, fiindca a€žera nevoie de un semnal public si de o innoire printr-o persoana care umbla fara cravata si care are un alt mod de raportarea€œ.
Presedintele PSD Adrian Nastase si-a anuntat ieri decizia de a candida pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Iliescu, care a condus lucrarile Conferintei, a intrat in sala insotit de Adrian Nastase, cei doi lideri fiind aclamati indelung de catre delegati.
Adrian Nastase, intrebat daca va mai candida: ... ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Adrian Nastase nu mai poate fi sigur de functia de presedinte al Camerei Deputatilor. El a obtinut aceasta functie cu voturile PPRM si ale fostului PUR, acesta din urma votand in favoarea lui Nastase desi intrase in Coalitia care a preluat guvernarea.
a luat-o ieri in Boc - pardon, in bot - de la distinsii sai colegi de guvernare, care au refuzat sa puna umarul la debarcarea PSD-istilor Nastase si Vacaroiu din fruntea celor doua Camere parlamentare.
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
google-analytics.com